Over ons

Een modern bedrijf Met passie voor techniek

Het verhaal achter Dertec

Een echt familiebedrijf, met oog voor iedere medewerker en oprecht trots op alle prestaties die door het team behaald worden. Dat is Dertec in het kort. Maar hoe is het Dertec van vandaag eigenlijk ontstaan?

In 2002 is Dertec opgericht door Frans Noest. Met 18 jaar ervaring in de traditionele aandrijftechniek was een eigen onderneming een droom die uitkwam. Toen nog als handelsonderneming, bouwde Dertec hard aan zijn naam als nieuwkomer in de aandrijftechniek. Met oog voor ontwikkeling en innovatie, zag Dertec een behoefte in de markt waarin geen enkele andere leverancier kon voorzien. Na veel tekenen, berekenen, onderzoeken en testen, was de allereerste Dertec hygienische aandrijving geboren. Zoals we nu weten, was dit de eerste van velen want inmiddels levert Dertec een pakket van bijna 40 verschillende types RVS tandwielkasten, diverse RVS elektromotoren en een breed assortiment aan hygiënische onderdelen, allemaal specifiek ontwikkelt voor het hygiënisch en voedselveilig produceren en verwerken van voeding.

Een gedreven familiebedrijf

Samen bereiken we het meest.

Bijna 12 jaar geleden heeft ook de 2e generatie Noesten zijn plek ingenomen in de organisatie. Dit was dan ook de start van Dertec als familiebedrijf. Met een directie van 4 Noesten en een 5e man van de techniek aan het roer, bestaat de Dertec familie inmiddels uit meer dan 40 gepassioneerde, fanatieke vakmensen, die  iedere dag opnieuw het beste uit zichzelf weten te halen. De grote kracht van de Dertec familie zijn de normen en waarden die direct voelbaar zijn zodra je door de voordeur stapt. Vertrouwen, eerlijkheid, respect en waardering staan hoog in het vaandel. Iedere medewerker wordt gewaardeerd om wie hij is en wat hij doet, er wordt geen onderscheid gemaakt in functie, opleiding, afkomst, leeftijd of geslacht. Iedereen werkt aan hetzelfde doel en samen bereiken we het meest.

Nieuwsgierig geworden? Vind hier jouw nieuwe baan