Jouw carrière

Een carrière bij Dertec Een pad vol innovativiteit

Jouw persoonlijke ontwikkelingen

Dertec is een organisatie in ontwikkeling, altijd op zoek naar innovaties en vooruitgang.

Net zoals we dat in onze producten zoeken, zoeken we dat ook voor ons team. Om ervoor te zorgen dat jij uitgedaagd wordt om je te blijven ontwikkelen, bieden wij volop mogelijkheden zoals trainingen, korte cursussen of volledige MBO/HBO opleidingen. Als jij gemotiveerd bent om samen met ons te groeien, bieden wij die kans!

 

De stappen die je gaat maken

Jouw carrière in een tijdlijn

Stap 1

De sollicitatieprocedure

Wat fijn dat we elkaar hebben leren kennen. Na een aantal gesprekken zijn we beide enthousiast over de samenwerking en tekenen we de arbeidsovereenkomst. De komende tijd gaan we gebruiken om elkaar nog beter te leren kennen en de samenwerking tot een succes te maken!

Stap 2

Een vast contract

We werken nu al een tijdje naar tevredenheid samen. We begrijpen elkaar inmiddels goed en we weten wat we aan elkaar hebben. We hebben er allebei geen twijfel over dat we nog een lange tijd met elkaar door willen, dus waarom zouden we de stap niet zetten. We gaan met elkaar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan!

Stap 3

Persoonlijke ontwikkeling

We blijven continu met elkaar in gesprek. Bij Dertec hanteren wij geen functionerings- of beoordelingsgesprekken, we blijven liever continu met jou in contact. We horen graag van jou waar je behoefte aan hebt om hier tijdig naar te kunnen handelen. In het begin zal dit zich vooral richten op je functie, maar wellicht krijg je later behoefte aan meer uitdaging of ontwikkeling. Samen kijken we waar de mogelijkheden zitten en wat bij jou past. Bij ons zal je geen standaard opleidingspakket aantreffen, alles is maatwerk, specifiek voor jouw unieke wensen en doelen.

Stap 4

Jouw volgende stap

Het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Je hebt hard gewerkt aan het ontwikkelen van je skills en je bent er nu klaar voor om dit in de praktijk te brengen. Ook hier kijken we weer samen naar wat passend is voor jou. Vaak is een leidinggevende rol een logische volgende stap, maar wat nou als dat niks voor jou is? Bij ons kan je ook doorgroeien door specialisaties op productniveau, een onderzoekende rol op de R&D afdeling, of misschien wil jij juist wel een overstap maken naar een hele andere afdeling en daar nieuwe energie op doen. Laten we samen kijken waar jij het beste tot je recht komt!

Vind jouw nieuwe baan

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Mandy Hees staat voor je klaar, neem gerust contact op via: