Nieuwe collega

Internationale versterking

Het Dertec sales team breidt zich uit met een International Sales Manager. Op 1 maart treedt Frans Bas in dienst. Voor velen in de industrie zal het een bekende naam zijn.

 

Expertise en netwerk

Frans Bas heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de aandrijftechniek en heeft voor bekende internationale organisaties gewerkt. Zijn expertise en netwerk zullen zeker gaan bijdragen aan het verdere succes van Dertec, waarbij zijn focus op Nordic countries en Duitsland ligt.

 

Een goed gevoel

Voor degene die Frans Bas nog niet kennen, introduceert hij graag zichzelf. “Mijn naam is Frans Bas, ik ben 48 en getrouwd met Miranda. Ik heb een samengesteld gezin met 4 dochters. In mijn vrije tijd lees ik graag onder het genot van een goed glas whisky. Ik heb veel ervaring in aandrijftechniek en heb voor collega-concurrenten gewerkt die internationaal RVS-motoren en -reductoren verkochten. Voor mij is het een uitdaging om mij volledig in te zetten voor het kwaliteitsmerk Dertec.” Hij voegt daar aan toe “Het is een goed gevoel om voor een bedrijf te gaan werken waarbij de engineering volledig in huis plaatsvindt. Dit betekent dat er maximale controle is over de kwaliteit, maar ook dat er op maat gemaakte oplossingen kunnen worden geboden. Dit maakt het adviseren en het bieden van ondersteuning interessant.” Afsluitend meldt hij “Vanuit die gedachte hoop ik u ook spoedig te spreken over de telefoon of op een vakbeurs”.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Mandy Hees staat voor je klaar, neem gerust contact op via: