Development

We bouwen onze eigen werkplekken

Goed en efficiënt werken begint met een perfect ingerichte werkplek.

Eigen ontwerp

Een mooi product maken kan niet als je slechte materialen hebt. Vandaar dat wij er alles aan gedaan hebben om de werkplekken voor het team optimaal in te richten. In dit artikel lichten we onze unieke werkbanken uit.
Al tijdens het ontwerpproces van ons nieuwe bedrijfspand zijn we begonnen met het intekenen van de werkplaats. Wat is de meest ideale werkbank en waar gaat deze staan? Er bleek in het reguliere aanbod niets te vinden dat aan het gewenste pakket voldeed. Daarom is het team zelf aan de slag gegaan!
Allereerst zijn alle wensen van de monteurs geïnventariseerd. De collega’s van onze afdeling Engineering hebben een ontwerp gemaakt, waarop al het materiaal voor het prototype besteld is. Na de assemblage van het prototype hebben alle monteurs een aantal weken aan de nieuwe werkbank gewerkt. Opnieuw inventarisatie van opmerkingen, waarop de Engineers de definitieve versie konden maken. De tekenkamer heeft vervolgens de bouwtekeningen gemaakt en het staal voor de werkbanken werd besteld. Een team van monteurs is vervolgens aan de slag gegaan. Lassen, spuiten en assembleren, alles is in eigen huis door het team geregeld.
Inmiddels wordt er al bijna 1 jaar aan de unieke werkbanken gewerkt en we kunnen niet anders dan waanzinnig trots zijn. Geweldige team effort, waarbij iedereen zijn steentje heeft bijgedragen!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Mandy Hees staat voor je klaar, neem gerust contact op via: